Alle nieuwste stages van StageMax

Hier vind je het actuele aanbod aan stages van StageMax. Alle nieuwe stages staan hierboven vermeld en kan je naar wens filteren op regio, studie, niveau en meer. Ben je op zoek naar een leuke stage en één die aansluit bij je interesses en cv? Schrijf je dan gratis in! Wanneer je je inschrijft, ontvang je altijd de nieuwste passende vacatures in je mailbox.


Stage lopen via Stagemax

Is de tijd aangebroken voor je afsluitende stage? Dan hebben we bij Stagemax stages klaarstaan waar jij je tanden in vast kunt bijten! Je wil toch ook kunnen beginnen aan een stage waar je uitgedaagd wordt? Een stage waar je kunt laten zien wat jij allemaal in je mars hebt en waarmee je het beste uit jezelf haalt. We raden je dan ook aan om eens te kijken bij de vele verschillende stages die wij op onze website voor je klaar hebben staan. Bij ons vind je stageplekken op meerdere vakgebieden. Je kunt hierbij denken aan IT, maar ook aan bijvoorbeeld bedrijfskunde, logistiek, marketing of communicatie. Welke HBO-opleiding je ook volgt, we gaan ons best doen om jou aan een fascinerende stage te helpen.

Stages in verschillende categorieen

Het is niet altijd even makkelijk om een goede stageplek te vinden. Per slot van rekening is het zo dat er heel veel medestudenten ook op zoek zijn naar de beste plek om hun talenten te laten zien. Daarom helpen we je bij Stagemax graag met het vinden van een stage die jou op het lijf geschreven is. We hebben de verschillende stages die we te bieden hebben overzichtelijk bij elkaar gezet. Hier kun jij een kijkje in nemen om te zien of er in jouw richting bij ons ook goede stages te vinden zijn. We werken samen met een groot aantal bedrijven in Nederland om spannende stages aan te bieden die het uiterste uit je halen.

Meer weten over Stagemax?
Indien je meer wilt weten over Stagemax en wat wij je allemaal te bieden hebben, dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. Je kunt ook kijken bij de uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze stages die wij elders op onze website voor je klaar hebben staan. We willen jou ondersteunen bij het vinden van een stage die bij je past en waarmee jij kunt laten zien wat jouw kwaliteiten zijn.

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per richting

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio


  Download onze whitepaper

  Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
  Naam:
  Bedrijfsnaam:
  Telefoon:
  E-mailadres:
  Vakgebied:

  Inloggen

  Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

  Wachtwoord vergeten

  Vul je e-mailadres in en ontvang
  een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.