Ons verhaal

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak.
Boek

 

 

Visie

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."

Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersbaan? Schrijf je dan nu gratis in!

Direct inschrijven
 

 

Wie zijn wij?

 

Jaarlijkse groei
50%


Jaarlijkse groei

 

Leeftijd werknemersLeeftijd werknemers

 

Samenstelling
44%       56%


Samenstelling
 

Inmiddels is StageMax uitgegroeid tot een full-service stage- en startersbemiddelingsorganisatie die ieder jaar met ruim 50% is gegroeid in het aantal succesvolle matches dat wij bemiddeld hebben. StageMax bestaat uit een club van ambitieuze arbeidsmarktspecialisten met een HBO- of WO-achtergrond en een gemiddelde leeftijd net onder de 30 jaar. Wij weten uit eigen ervaring wat de student verwacht van een stageplek of startersbaan. Hierdoor weten we ook wat voor eisen de studie aan een stage of afstudeeropdracht stelt.

Sinds de oprichting hebben tienduizenden studenten zich bij StageMax ingeschreven en hebben we honderden bedrijven geholpen met het vinden van de ideale stagiair, afstudeerder of starter. Één van de redenen dat StageMax zo hard is gegroeid, is dat de organisatie vanaf het begin druk bezig is geweest met lean procesoptimalisatie. We streven naar operational excellence en proberen StageMax iedere dag een stukje beter te maken door continu verbeteringen door te voeren.

 

Werken bij StageMax

Stagiaires en afstudeerders Stagiaires en afstudeerders
Partime of fulltime medewerkers Partime of fulltime medewerkers
Starters Starters


Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina voor het huidige aanbod.

VacaturepaginaDownload onze whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over stagiairs, afstudeerders of starters binnen uw vakgebied? Download dan gratis onze whitepaper.
Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Vakgebied:

Inloggen

Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of maak gratis een account aan.

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en ontvang
een nieuw wachtwoord in je e-mailbox.